Testközelben, otthonról!

Rendelje meg saját ingatlanának virtuális sétáját! Részletekről és árakról érdeklődjön e-mailen vagy telefonon.

Egyedülálló módon, lehetősége nyílik valósághű, 360 fokos panoráma képek segítségével megjeleníteni ingatlanát. Az egyedi technika segítségével a potenciális ügyfelek virtuálisan körbejárhatják az eladásra/kiadásra szánt ingatlant.

Az ingatlan piacon való hosszú évek tapasztalatait átfogva arra a meggyőződésre jutottunk hogy a tulajdonos is és a vevő is egyet szeretne: hogy minél jobban, részletesebben legyen bemutatva az ingatlan, teljes egészében. Ezt az igényt elégítjük ki a jelenleg legjobb rendelkezésre álló eszközökkel, amelynek fontos részét képviseli a Virtuális séta.

Előnye ezen megjelenítési módnak, hogy az ügyfelek élethű képet kaphatnak az eladásra vagy kiadásra szánt ingatlanról.

Ezek után nem kell az érdeklődők fantáziájára bízni az adott terek, helyiségek valós fekvését / elrendezését, hanem azonnali, pontos képet kaphatnak azokról. Eladóként, jelen technika felhasználásával elő tudjuk szűrni Önnek az érdeklődőket, ezzel sok energiát és időt megspórolva.

Ez egy szakszerű modern technológiai szolgáltatás amelyet ha követünk magával ragad minket mivel a nézőnek az az érzéki benyomása lesz mintha fizikálisan is belépett volna az ingatlanba, mintegy virtuális sétával, egyedi és magas intenzitású élményt átélve.

Széleskörű odafigyelést és ráhangolódást kíván a nézőtől aki teljesen valósághű módon konkrétan főszereplőként éli át a részletes bemutató áttekintését amilyen fantasztikus élményt egy távolban levő ingatlanról csak egy virtuális séta tud biztosítani.